Répakrém sült répából recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg sárgarépa
- 1 ek szezámmag
- 2 tk kókuszzsír
- 1 ek méz
- 1 tk só
- 1 tk bors
- 1 tk zsályalevél
- 100 g natúr joghurt
- 20 g majonéz
- 2 tk balzsamecet
- 1 tk petrezselyemzöld
- 50 g füstölt sajt
Elkészítése:
A sárgarépát meghámozzuk, majd félbe, négybe vágjuk. Sütőzacskóba tesszük, megszórjuk szezámmaggal, hozzáadjuk a kókuszzsírt, a mézet. Sóval, borssal, zsályalevéllel fűszerezzük.
180 °C-os sütőben 30 percig sütjük, majd kibontjuk a sütőzacskót és hőlégkeveréssel további 10 percig sütjük.
A kihűlt sárgarépát a többi hozzávalóval együtt aprítógépben pépesítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.