Répakrém sült répából recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg sárgarépa
- 1 ek szezámmag
- 2 tk kókuszzsír
- 1 ek méz
- 1 tk só
- 1 tk bors
- 1 tk zsályalevél
- 100 g natúr joghurt
- 20 g majonéz
- 2 tk balzsamecet
- 1 tk petrezselyemzöld
- 50 g füstölt sajt
Elkészítése:
A sárgarépát meghámozzuk, majd félbe, négybe vágjuk. Sütőzacskóba tesszük, megszórjuk szezámmaggal, hozzáadjuk a kókuszzsírt, a mézet. Sóval, borssal, zsályalevéllel fűszerezzük.
180 °C-os sütőben 30 percig sütjük, majd kibontjuk a sütőzacskót és hőlégkeveréssel további 10 percig sütjük.
A kihűlt sárgarépát a többi hozzávalóval együtt aprítógépben pépesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »










