Répakrém sült répából recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg sárgarépa
- 1 ek szezámmag
- 2 tk kókuszzsír
- 1 ek méz
- 1 tk só
- 1 tk bors
- 1 tk zsályalevél
- 100 g natúr joghurt
- 20 g majonéz
- 2 tk balzsamecet
- 1 tk petrezselyemzöld
- 50 g füstölt sajt
Elkészítése:
A sárgarépát meghámozzuk, majd félbe, négybe vágjuk. Sütőzacskóba tesszük, megszórjuk szezámmaggal, hozzáadjuk a kókuszzsírt, a mézet. Sóval, borssal, zsályalevéllel fűszerezzük.
180 °C-os sütőben 30 percig sütjük, majd kibontjuk a sütőzacskót és hőlégkeveréssel további 10 percig sütjük.
A kihűlt sárgarépát a többi hozzávalóval együtt aprítógépben pépesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »