Répakrém sült répából recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg sárgarépa
- 1 ek szezámmag
- 2 tk kókuszzsír
- 1 ek méz
- 1 tk só
- 1 tk bors
- 1 tk zsályalevél
- 100 g natúr joghurt
- 20 g majonéz
- 2 tk balzsamecet
- 1 tk petrezselyemzöld
- 50 g füstölt sajt
Elkészítése:
A sárgarépát meghámozzuk, majd félbe, négybe vágjuk. Sütőzacskóba tesszük, megszórjuk szezámmaggal, hozzáadjuk a kókuszzsírt, a mézet. Sóval, borssal, zsályalevéllel fűszerezzük.
180 °C-os sütőben 30 percig sütjük, majd kibontjuk a sütőzacskót és hőlégkeveréssel további 10 percig sütjük.
A kihűlt sárgarépát a többi hozzávalóval együtt aprítógépben pépesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »