Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rablóhús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • bármilyen hús
    • (füstölt) szalonna
    • hagyma
    • paprika
    • krumpli
    • sült hús vagy flekken fűszer
    • bambuszpálcika vagy hurkapálcika

    Elkészítése:
    A húst kb. 2 cm-es kockákra vágjuk,befűszerezzük és addig állni hagyjuk, amig a hagymát felkarikázzuk, a szalonnát és a paprikát is akkora kockákra vágjuk, mint a húst,a krumplit felkarikázzuk, kicsit besózzuk. A pálcikára először szalonna kockát, majd hagymát, majd húst, majd paprikát és utána krumplit szúrunk fel és így sorban, amennyit akarunk 1 pálcára rakni, de utoljára szalonna kerüljön.
    Alufóliába csomagoljuk egyenként és úgy rakjuk a tepsibe, de zsírozott tepsibe is lehet sorakoztatni és alufóliával betakarni, hogy megpuhuljon, közben pedig forgatni, hogy egyenletesen süljenek a nyársak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá