Pöfeteg margherita recept

Hozzávalók:
- 4 szelet pöfeteg gomba
- 4 evőkanál olívaolaj
- 4 evőkanál fűszeres paradicsomszósz
- 10 dkg mozzarella
- ízlés szerint bazsalikomlevél
Elkészítése:
A pöfeteggombából 2 cm vastagságú szeleteket vágunk, majd olívaolajjal kenjük meg mindkét felüket.
Egy nagyobb serpenyőben a gombaszeletek mindkét felét meggrillezzük. A gombaszeleteket megkenjük a fűszeres paradicsomszósszal, majd megszórjuk kisebb darabokra vágott sajttal.
Sütőbe rakjuk grill fokozatra pár percre, amíg a sajt megolvad.
Végül megszórjuk friss bazsalikom levelekkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »