Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mascarponés lazackrém recept

Mascarponés lazackrém
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg füstölt lazac
    • 20 dkg mascarpone
    • 1 szál újhagyma
    • citromlé
    • őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    A füstölt lazacot és az újhagymát vágjuk fel apróra.

    A mascarponét ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, csepegtessük meg citromlével, adjuk hozzá az apróra vágott újhagymát, majd keverjük alaposan össze (a sózással vigyázzunk, mert a lazac is sós).

    Ezután fóliával lefedve, tegyük be 1-2 órára a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.

    Közben karikázzuk fel a kiflit, majd helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire.

    Helyezzük be a sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra.

    Tálalás előtt vegyük ki a lazackrémet a hűtőből, majd kanalazzuk rá a kiflikarikákra, és úgy kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá