Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Majonézes padlizsán recept

Majonézes padlizsán
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg padlizsán
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 kk mustár
    • 250 ml olaj

    Elkészítése:

    A padlizsánokat sütőben addig sütjük kis lángon, amíg a héja ráncos nem lesz. Ekkor kivesszük, meghámozzuk és ledaráljuk vagy botmixerrel pépesítjük.

    A tojás sárgáját összetörjük, hozzáadjuk a mustárt, alaposan elkeverjük, majd az olajat hozzáadva összekeverjük. A mustáros masszát a padlizsánhoz adjuk és jól elkeverjük.

    Tálkákba adagoljuk és fogyasztásig hűtőben tároljuk.

    Ünnepi vacsorákra, ebédekre is megfelelő előételnek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá