Illatos padlizsánkrém turbolyával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 padlizsán
- 3 főtt, kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 1 ek turbolya
- 1 ek görög széna
- 2 ek parmezán sajt
- jó minőségű majonéz
Elkészítése:
A padlizsánokat sütőben megsütöm. Mikor kihűl a belsejét fakanállal egy tálba kanalazom, hozzáadom az aprított tojást. Az egészet botmixer segítségével lágy krémmé mixelem. Mehetnek bele a fűszerek és a majonéz is ízlés szerint.
Már az illatuktól beindul a nyálelválasztás. A végén hozzáadom még a parmezánt is, amitől még különlegesebbé tehetjük ezt a finomságot.
A fűszerekkel érdemes játszani, igazán meglepődhetünk a végeredményen.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.