Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halhab pirítóssal recept

Halhab pirítóssal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 300 g filézett, főtt hal
    • 200 g halikra
    • 2 ek tejföl
    • 300 g krémsajt
    • 1 ek citromlé
    • 1 ek reszelt torma
    • frissen őrölt bors
    • 1 ek olívaolaj

    Elkészítése:

    A megfőtt, szálkamentes halat mixerben finomra aprítjuk. Egy tálban összekeverjük a halhúst, a krémsajtot, az ikrát, a citromlét, a reszelt tormát, a sót és borsot. A tejföl hozzáadása után ismét jól elkeverjük.

    Megkóstoljuk, és ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Át lehet nyomni szitán is, de ha jól dolgozunk, erre nincs szükség.

    Pirítóson tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá