Halhab pirítóssal recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 300 g filézett, főtt hal
- 200 g halikra
- 2 ek tejföl
- 300 g krémsajt
- 1 ek citromlé
- 1 ek reszelt torma
- só
- frissen őrölt bors
- 1 ek olívaolaj
Elkészítése:
A megfőtt, szálkamentes halat mixerben finomra aprítjuk. Egy tálban összekeverjük a halhúst, a krémsajtot, az ikrát, a citromlét, a reszelt tormát, a sót és borsot. A tejföl hozzáadása után ismét jól elkeverjük.
Megkóstoljuk, és ha szükséges, még sózzuk, borsozzuk. Át lehet nyomni szitán is, de ha jól dolgozunk, erre nincs szükség.
Pirítóson tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.