Gombával töltött paradicsom recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 10 db. paradicsom
- 1/2 kg. gomba
- 1 fej hagyma
- 2 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg. reszelt sajt
- 1 dl. tejföl
- 5 dkg. vaj
- só, bors, olaj
Elkészítése: Az apróra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszelt gombát,sót, borsot, és fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a felvert tojásokat, és szilárdulásig keverjük. A paradicsomok tetejét levágjuk, magját kivájjuk, enyhén sózzuk, megtöltjük. Enyhén vajazott tűzálló tálba, tejföllel meglocsolva forró sütőben gyorsan megsütjük. Tálaláskor sajttal megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.