Cukkínis-sajtos bruschetta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 25 dkg reszelt sajt (trappista, cheddar – mindenképpen egy jó karakteres sajt)
- 1 mogyoróhagyma apróra szeletelve
- 1 fokhagyma apróra szeletelve
- 1 teáskanál Worcestershire szósz
- 2 reszelt cukkíni
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- toast kenyér
Elkészítése: Először a lereszelt cukkini levét facsarjuk ki. Ezt tehetjük kézzel, vagy egy erre alkalmas konyharuhával, a lényeg, hogy a cukkini levének a jó részétől szabaduljunk meg.
Tegyük a cukkinit egy tálba, adjuk hozzá a tojást, a mogyoróhagymát, a Worcestershire szószt, és a sajtot. Keverjük össze ezeket a hozzávalókat, és ha szükséges sózzunk, borsozzunk.
A cukkinis-sajtos feltétet helyezzük rá a toast kenyerekre, majd tegyük őket be addig a sütőbe, amíg szép pirosra nem sülnek.
A cukkínis-sajtos bruschetta egy igazi borkorcsolya, ha tehetjük, akkor válasszunk hozzá egy könnyű, szénsavas rosé-t.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.