Avokádókrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 érett avokádó
- 8 szelet korpovit keksz
- 2 kk dijoni mustár
- 3 ek olívaolaj
- pár csepp citromlé
- 4 kimagozott fekete olívabogyó
- só, bors
- 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
Elkészítése:
Az avokádót ketté vágjuk és kiszedjük a magját, majd megkenjük citromlével.
Felét kikaparjuk és pépesítjük pár csepp citromlével (a másik fele megy a tálalához, de ha nem szeretnénk díszíteni, akkor azt is kaparjuk ki).
A mustárt kikavarjuk olívaolajjal, beletesszük a fokhagymát és az apróra vágott olívabogyót, sózzuk és borsózzuk.
Kettéosztjuk és felével megkenjük a kekszeket és összeborítjuk. A másik felét az avokádómag helyére kanalazzuk.
Paradicsomszeletekkel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »