Avokádókrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 érett avokádó
- 8 szelet korpovit keksz
- 2 kk dijoni mustár
- 3 ek olívaolaj
- pár csepp citromlé
- 4 kimagozott fekete olívabogyó
- só, bors
- 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
Elkészítése:
Az avokádót ketté vágjuk és kiszedjük a magját, majd megkenjük citromlével.
Felét kikaparjuk és pépesítjük pár csepp citromlével (a másik fele megy a tálalához, de ha nem szeretnénk díszíteni, akkor azt is kaparjuk ki).
A mustárt kikavarjuk olívaolajjal, beletesszük a fokhagymát és az apróra vágott olívabogyót, sózzuk és borsózzuk.
Kettéosztjuk és felével megkenjük a kekszeket és összeborítjuk. A másik felét az avokádómag helyére kanalazzuk.
Paradicsomszeletekkel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »