Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zsákbamacska recept

Zsákbamacska
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 fej kelkáposzta
    • 40 dkg trappista sajt
    • 30 dkg sonka vagy ami van (ezért zsákbamacska)
    • 20 dkg liszt
    • 50 dkg zsemlemorzsa
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A kelkáposztát leveleire szedjük és forrásban lévő, sós vízben pár perc alatt megfőzzük. Kiszedjük és ha kihűlt a levél vastag erét levágjuk.

    Ezután minden levélre fektetünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Feltekerjük, mint a töltött káposztát, hústűvel rögzítjük és panírozzuk a szokásos módon. Forró olajban pirosra sütjük.

    Mivel nagyon laktató nem szükséges hozzá köret, de tartármártással még finomabbá tehetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá