Zöldség fasírozott recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 gombakonzerv
- 1 kis karfiol
- 40 dkg zöldségkeverék
- 20 dkg zöldborsó
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 zsemle
- 1 közepes vöröshagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük. A zöldborsóval és a zöldségkeverékkel együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval ízesítjük és fedő alatt megpároljuk.
A kihűlt zöldségeket összekeverjük a hagymás gombával, a vízbe beáztatott, majd alaposan kicsavart zsemlékkel, az egész tojásokkal. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, amennyit felvesz. Közben ízlés szerint fűszerezzük.
A masszát vajjal vagy margarinnal kikent sütőformába nyomkodjuk és 180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.