Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldség fasírozott recept

Zöldség fasírozott
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 gombakonzerv
    • 1 kis karfiol
    • 40 dkg zöldségkeverék
    • 20 dkg zöldborsó
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 zsemle
    • 1 közepes vöröshagyma
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 2 ek zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A karfiolt rózsáira szedjük. A zöldborsóval és a zöldségkeverékkel együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.

    A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval ízesítjük és fedő alatt megpároljuk.

    A kihűlt zöldségeket összekeverjük a hagymás gombával, a vízbe beáztatott, majd alaposan kicsavart zsemlékkel, az egész tojásokkal. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, amennyit felvesz. Közben ízlés szerint fűszerezzük.

    A masszát vajjal vagy margarinnal kikent sütőformába nyomkodjuk és 180 fokos sütőben pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá