Zöldborsós aprópecsenye recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg. sertéscomb
- 60 dkg. zöldborsó
- 1 fej hagyma
- 5 dkg. füstölt szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
Recept: A húst 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk. A szeletelt szalonnát zsírjára sütjük, a szalonna zsírba megpároljuk a feldarabolt hagymát, és fokhagymát. Rádobjuk a húst, fűszerezzük, lefedve puhára pároljuk. Ha kész hozzáadjuk a párolt borsót, és újra felforraljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.