Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött, rántott kelkáposzta recept

Töltött, rántott kelkáposzta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 8 nagyobb kelkáposztalevél
    • 20 dkg füstölt, főtt tarja
    • 8 szeletelt sajt
    • 4 ek liszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 ek zsemlemorzsa
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A kelkáposztaleveleket forrásban lévő sós vízben 2-3 perc alatt puhára főzzük, leszűrjük, megszárítjuk.

    Az ereket késsel kiigazítjuk és klopfolóval vékonyítjuk. A leveleket egy szelet sajttal és néhány vékony csíkokra vágott tarja szeletekkel megtöltjük. Ha szeretjük, egy-két kávéskanál ketchuppal, frissen őrölt tarka borssal gazdagíthatjuk, majd négyszög alakúra hajtgatjuk.

    Hagyományos módon panírozzuk és bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

    Párolt rizs, saláta illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá