Töltött, rántott kelkáposzta recept
Hozzávalók:
- 8 nagyobb kelkáposztalevél
- 20 dkg füstölt, főtt tarja
- 8 szeletelt sajt
- 4 ek liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 ek zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A kelkáposztaleveleket forrásban lévő sós vízben 2-3 perc alatt puhára főzzük, leszűrjük, megszárítjuk.
Az ereket késsel kiigazítjuk és klopfolóval vékonyítjuk. A leveleket egy szelet sajttal és néhány vékony csíkokra vágott tarja szeletekkel megtöltjük. Ha szeretjük, egy-két kávéskanál ketchuppal, frissen őrölt tarka borssal gazdagíthatjuk, majd négyszög alakúra hajtgatjuk.
Hagyományos módon panírozzuk és bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Párolt rizs, saláta illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »










