Töltött uborka recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 közepes nagyságú kovászos uborka
- 30 dkg francia saláta
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
- 1 dl tejföl
Elkészítés:
Az uborkák tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és az üreget franciasalátával megtöltjük. Tetejüket visszatéve, az uborkákat tejföllel hígított majonézzel öntjük le. (A franciasalátába keverhetünk 10-15 dkg, apró kockákra vágott, főtt füstölt húst is, attól még zamatosabb lesz a töltött uborka.)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.