Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött uborka recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 közepes nagyságú kovászos uborka
    • 30 dkg francia saláta
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
    • 1 dl tejföl

    Elkészítés:
    Az uborkák tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és az üreget franciasalátával megtöltjük. Tetejüket visszatéve, az uborkákat tejföllel hígított majonézzel öntjük le. (A franciasalátába keverhetünk 10-15 dkg, apró kockákra vágott, főtt füstölt húst is, attól még zamatosabb lesz a töltött uborka.)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá