Töltött padlizsán recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 szép padlizsán
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg darált, főtt, füstölt hús
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 10 dkg sajt
- só
- citromlé
Elkészítés:
A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, a vágatot citromlével megkenjük, és a padlizsánt újra összeillesztjük. A sütőben sütőlemezen 20 percig sütjük, majd kivesszük, és a fél padlizsánok belsejét műanyag kanállal kikaparjuk. Ezt a padlizsánhúst kockákra vágjuk, a nyers tojásokkal, a hagymával, a sonkával, a paradicsompürével összedolgozzuk, sóval, borssal fűszerezzük, és híg rántottát sütünk belőle. A kivájt padlizsánokba visszatöltjük, mindegyikre egy vékony szelet sajtot fektetünk, és a sütőbe visszatéve addig sütjük, amíg a sajt a tetejére rá nem olvadt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.