Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött padlizsán recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 szép padlizsán
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg darált, főtt, füstölt hús
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • 1 evőkanál paradicsompüré
    • 10 dkg sajt
    • citromlé

    Elkészítés:
    A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, a vágatot citromlével megkenjük, és a padlizsánt újra összeillesztjük. A sütőben sütőlemezen 20 percig sütjük, majd kivesszük, és a fél padlizsánok belsejét műanyag kanállal kikaparjuk. Ezt a padlizsánhúst kockákra vágjuk, a nyers tojásokkal, a hagymával, a sonkával, a paradicsompürével összedolgozzuk, sóval, borssal fűszerezzük, és híg rántottát sütünk belőle. A kivájt padlizsánokba visszatöltjük, mindegyikre egy vékony szelet sajtot fektetünk, és a sütőbe visszatéve addig sütjük, amíg a sajt a tetejére rá nem olvadt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá