Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött alma recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 közepes nagyságú alma
    • 3 kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg főtt füstölt hús
    • 2 ecetes uborka
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
    • 2 dl tejföl
    • ecet

    Elkészítés:
    Az almákat meghámozzuk, magházukat kiszedjük, és a gyümölcsöt enyhén ecetes forró vízben néhány percig abáljuk. Ezután szitán lecsurgatjuk, és megszikkasztjuk. Laskára vágjuk a füstölt húst, kockákra a kemény tojásokat meg az uborkát, összekeverjük, és néhány kiskanál tejföllel hígított majonézzel „kötjük”. Ezzel a töltelékkel töltjük meg az almák üregét, és a tálon az egészet a mártással leöntjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá