Töltött alma recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, magházukat kiszedjük, és a gyümölcsöt enyhén ecetes forró vízben néhány percig abáljuk. Ezután szitán lecsurgatjuk, és megszikkasztjuk. Laskára vágjuk a füstölt húst, kockákra a kemény tojásokat meg az uborkát, összekeverjük, és néhány kiskanál tejföllel hígított majonézzel „kötjük”. Ezzel a töltelékkel töltjük meg az almák üregét, és a tálon az egészet a mártással leöntjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.