Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tojással töltött gomba recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gomba
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 dkg vaj
    • szárazon pirított kenyér szeletkék
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A megtisztított gombák kalapját a vajban megpároljuk, majd a zsiradékból kivéve félretesszük. Ugyanebben a vajban addig pároljuk a sóval, őrölt borssal ízesített, apróra vágott gombaszárat, amíg saját levét el nem főtte, majd amikor zsírjára sült, hozzáadjuk a maradék vajat, és beleöntjük a villával elhabart, nyers tojásokat, nagyon száraz rántottát sütünk belőle. Kis fehér kenyérszeletek héját levágjuk, a kenyereket szárazon megpirítjuk, mindegyikre fektetünk egy fölfelé fordított párolt gombafejet, közepükre halmozzuk a gombás rántottát, és salátával körítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá