Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos palacsinta recept

Húsos palacsinta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    A töltelékhez:

    • fél kg marhahús
    • egy közepes fej hagyma
    • bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    A palacsintához:

    • 10 ek liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek olaj
    • szódavíz

    Elkészítése:

    A marhahúsból és hagymából pörkölt alapot csinálunk, ízesítjük ízlés szerint. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni, és ledaráljuk. Eközben elkészítjük a híg palacsintát. Kb. 10-11 palacsinta lesz az említett mennyiségből.

    A ledarált húshoz hozzáadjuk a tojást, ha kell még fűszer, akkor adunk még hozzá. A palacsintára helyezünk ebből a masszából egy kanálnyit, és levélboríték szerűen összehajtjuk. Bepanírozzuk és olajban aranybarnára sütjük.

     

    Sztori: Fel lehet használni akár az előző napi megmaradt pörköltet is. Fél kiló húsból kb. 10-11 töltelék lesz.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá