Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával töltött puffancs recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 puffancs
    • 40 dkg gomba
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 fej reszelt vöröshagyma
    • 1 dl tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 evőkanál pirospaprika

    Elkészítés:
    A megtisztított, felszeletelt gombából a hagymával és a paprikával, a szokásos módon, gombapörköltet készítünk, majd ha saját levét már elfőtte, a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük. A puffancsok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, a gombapaprikást beletöltjük, és mindegyikre egy nyers tojást ütünk, vigyázva, hogy a sárgája épen maradjon, mintha tükörtojást készítenénk. A sütőben csak annyi ideig sütjük, amíg a tojásfehérje meg nem alvadt, a sárgájának lágynak kell maradnia.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá