Gombával töltött puffancs recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 puffancs
- 40 dkg gomba
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej reszelt vöröshagyma
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál pirospaprika
Elkészítés:
A megtisztított, felszeletelt gombából a hagymával és a paprikával, a szokásos módon, gombapörköltet készítünk, majd ha saját levét már elfőtte, a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük. A puffancsok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, a gombapaprikást beletöltjük, és mindegyikre egy nyers tojást ütünk, vigyázva, hogy a sárgája épen maradjon, mintha tükörtojást készítenénk. A sütőben csak annyi ideig sütjük, amíg a tojásfehérje meg nem alvadt, a sárgájának lágynak kell maradnia.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.