Gombával töltött hagyma recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 8 közepes nagyságú vöröshagyma
- 30 dkg gomba
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 5 dkg vaj
- 2 dl száraz fehérbor
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A hagymákat meghámozzuk, tetejüket levágjuk, és közepüket kiszedjük, csak félujjnyi vastag burok maradjon. (A kivájt hagymarészt máshoz használjuk fel.) A vajban sóval, borssal addig pároljuk a megtisztított, apróra vágott gombát, amíg saját levét el nem főtte, majd a paradicsompürével összekeverjük. (Akkor jó, ha jó fűszeres ez a töltelék.) A hagymák üregébe töltjük, és a tálat lefedve vagy alufóliával beburkolva, a forró sütőben erős lánggal megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.