Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával töltött hagyma recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 8 közepes nagyságú vöröshagyma
    • 30 dkg gomba
    • 1 evőkanál paradicsompüré
    • 5 dkg vaj
    • 2 dl száraz fehérbor
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A hagymákat meghámozzuk, tetejüket levágjuk, és közepüket kiszedjük, csak félujjnyi vastag burok maradjon. (A kivájt hagymarészt máshoz használjuk fel.) A vajban sóval, borssal addig pároljuk a megtisztított, apróra vágott gombát, amíg saját levét el nem főtte, majd a paradicsompürével összekeverjük. (Akkor jó, ha jó fűszeres ez a töltelék.) A hagymák üregébe töltjük, és a tálat lefedve vagy alufóliával beburkolva, a forró sütőben erős lánggal megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá