Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött dagadó recept

Töltött dagadó
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg dagadó
    • 2-3 zsemle vagy kenyér
    • 1 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kanál zsír
    • petrezselyem összeaprítva
    • bors

    Elkészítése:

    A húst felszúrjuk, megmossuk kívül-belül, majd sózzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk belőle a vizet és hozzáadjuk a tojást, egy kevés sót, a borsot, a zsírt és az apróra vagdalt petrezselymet. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a dagadót. A végét hústűvel lezárjuk és cserépedényben szép pirosra sütjük. Hidegen szeleteljük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá