Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött cipó recept

Töltött cipó
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg-os cipó
    • 40 dkg darált hús
    • 2 fej vöröshagyma
    • 20 dkg bacon
    • 15 dkg reszelt sajt
    • 1 evőkanál paradicsompüré
    • 2 kaliforniai paprika
    • bors
    • oregánó
    • étolaj

    Elkészítése:

    A kenyér felső részét levágjuk, a belsejét kiszedjük, hogy tölthető legyen.

    Elkészítjük a tölteléket: az apróra vágott hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd rátesszük a darált húst és fehéredésig pirítjuk. Következik a kockára vágott kaliforniai paprika és a paradicsompüré, só bors, oregánó. Saját levében megpároljuk. A végén beletesszük a reszelt sajtot és a kenyér belsejét is, az egészet jól összekeverjük és betöltjük a cipóba.

    A tetejét befedjük baconnel, betekerjük alufóliába és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Levesszük a fóliát és a cipó tetejét megpirítjuk. Még melegen tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá