Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött bundás krumpli recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg krumpli
    • 1 doboz családi májkrém
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek liszt
    • 4 ek zsemlemorzsa
    • olaj a kisütéshez
    • kevés ételízesítő

    Elkészítése:
    A krumplit meghámozzuk, majd hosszában mindegyiket félbe vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük. Vigyázat ne főzzük túlságosan puhára. Ha megfőtt a levét leszűrjük, ha kicsit meghűlt mindegyik krumpli belsejét kiskanállal kikaparjuk majd ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. A krumplikat megtöltjük májkrémmel, majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk majd olajban pirosra sütjük. Önálló ételként vagy köretként is adhatjuk. Tartár mártással vagy sajt mártással is nagyon finom.

    Tipp:

    A kikapart krumpliból krokettet készíthetünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá