Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tepsiben sült zöldséges krumpli recept

Tepsiben sült zöldséges krumpli
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg krumpli (főtt)
    • 25 dkg brokkoli (fagyasztott)
    • 25 dkg karfiol (fagyasztott)
    • 10 dkg kukorica (fagyasztott)
    • 15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott)
    • 3 dl paradicsomszósz
    • olaj
    • ételízesítő
    • őrölt fekete bors

    Elkészítése:

    A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk.

    Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk a kukoricával és a zöldségkeverékkel.

    Meghintjük ételízesítővel, és a paradicsomszósz felét ráöntjük.

    Betakarjuk egy sor karikára vágott krumplival és leöntjük a szósz maradékával.

    Megborsozzuk és forró sütőben 25 perc alatt megsütjük, majd még 5 percet grillezzük. Friss salátával tálaljuk.

    Tipp:

    https://www.youtube.com/watch?v=cHgVVqhZrR0

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá