Tepsiben sült zöldséges krumpli

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tepsiben sült zöldséges krumpli

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli (főtt)
  • 25 dkg brokkoli (fagyasztott)
  • 25 dkg karfiol (fagyasztott)
  • 10 dkg kukorica (fagyasztott)
  • 15 dkg zöldségkeverék (fagyasztott)
  • 3 dl paradicsomszósz
  • olaj
  • ételízesítő
  • őrölt fekete bors

Elkészítése:

A héjában főtt krumplit megpucoljuk, és karikákra vágjuk.

Egy tepsit enyhén kiolajozzuk, az aljára teszünk egy sor krumplikarikát. Rátesszük a brokkoli és karfiol rózsákat, megszórjuk a kukoricával és a zöldségkeverékkel.

Meghintjük ételízesítővel, és a paradicsomszósz felét ráöntjük.

Betakarjuk egy sor karikára vágott krumplival és leöntjük a szósz maradékával.

Megborsozzuk és forró sütőben 25 perc alatt megsütjük, majd még 5 percet grillezzük. Friss salátával tálaljuk.

Tipp:

https://www.youtube.com/watch?v=cHgVVqhZrR0