Tejszínes vargánya ragu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg vargánya
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek zsír (kacsa, liba)
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 1 chili (elhagyható)
- 1 tk kakukkfű
- 1 tk borsikafű
- 2 dl főzőtejszín
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A gombát megtisztítjuk, a hibás részeit levágjuk, majd kb 1 cm-es kockákra vágjuk. A vöröshagymát kockákra vágjuk és a zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát és az apróra vágott paprikát.
Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, majd beleaprítjuk a paradicsomot és a chilit. Puhára főzzük.
A legvégén beleöntjük a tejszínt, felforraljuk és tálaljuk.
Kifőtt tésztát kínálunk mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »