Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes vargánya ragu recept

Tejszínes vargánya ragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg vargánya
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 ek zsír (kacsa, liba)
    • 1 paprika
    • 1 paradicsom
    • 1 chili (elhagyható)
    • 1 tk kakukkfű
    • 1 tk borsikafű
    • 2 dl főzőtejszín
    • frissen őrölt bors

    Elkészítése:

    A gombát megtisztítjuk, a hibás részeit levágjuk, majd  kb 1 cm-es kockákra vágjuk. A vöröshagymát kockákra vágjuk és a zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát és az apróra vágott paprikát.

    Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, majd beleaprítjuk a paradicsomot és a chilit. Puhára főzzük.

    A legvégén beleöntjük a tejszínt, felforraljuk és tálaljuk.

    Kifőtt tésztát kínálunk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá