Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sváb-galuska magyarosan recept

Sváb-galuska magyarosan
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg burgonya
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • piros fűszerpaprika
    • kevés olaj
    • 30 dkg császárszalonna
    • fehér őrölt bors
    • delikát
    • 1 tyúkhúsleveskocka
    • pici curry
    • 40 dkg liszt
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A burgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk.

    A hagymát és a szalonnát apró kockára vágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk, megszórjuk a paprikával és a többi fűszerrel, a burgonyát beletesszük és kevés vizet öntünk rá.

    Teljesen zsírjára főzzük, hogy ne maradjon leve.

    A lisztből a tojással galuskát készítünk, sós vízbe kifőzzük, majd leöblítjük, leszűrjük róla a vizet és a megfőtt szalonnás burgonyával összekeverjük.

    Finom laktató egytálétel lesz belőle.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá