Sonkával töltött cipó recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1/2 kg cipó
- 5-6 db főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 kg savanyú káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 30 dkg füstölt főtt sonka
- 3 dl tejföl
Elkészítése:
A cipó tetejét levágjuk, A belsejét kiszedjük, ami még benn maradt azt a cipó széleibe húzzuk.Főtt tojással körberakjuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük. A megmosott savanyú káposztát rátesszük és együtt sütjük 10 percig.
Amikor kihűlt belekeverjük a felcsíkozott sonkát és beletesszük a cipóba,majd meglocsoljuk tejföllel .Visszarakjuk a kalapját, és szorosan fóliába tekerjük és sütőbe átforrósítjuk.
Miután kihűlt levesszük róla a fóliát és szeletelhető.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.