Sajttal töltött fasírt muffin sütőben sütve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- kb. 60 dkg darált hús (én 90 dkg-ból készítettem, de sok lett, így még egy kisebb rúd is készült a golyók mellé)
- pirospaprika
- íz-és húsvarázs
- só
- bors
- fokhagyma ízlés szerint
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kenyér
- 12 nagyobb sajtkocka
- 12 szelet bacon (én 20 dkg használtam fel, a rúdra is tettem 2 szeletet)
Elkészítése:
Fasírtot készítünk a hozzávalókból, a sajt és a bacon kivételével mindent összegyúrunk. Golyókat formálunk, mindegyik közepébe teszünk egy darab sajtot, majd áttekerjük baconnel.
Egy muffin sütőformát kicsit kivajazunk (bár ott a bacon, én picit azért átkentem), beletesszük a húst, és kb. 50 perc alatt készre sütjük. Én kicsit túlsütöttem, a bacon picit sötét lett, de az ízén szerencsére nem volt észrevehető.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »