Sajttal töltött fasírt muffin sütőben sütve recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- kb. 60 dkg darált hús (én 90 dkg-ból készítettem, de sok lett, így még egy kisebb rúd is készült a golyók mellé)
- pirospaprika
- íz-és húsvarázs
- só
- bors
- fokhagyma ízlés szerint
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kenyér
- 12 nagyobb sajtkocka
- 12 szelet bacon (én 20 dkg használtam fel, a rúdra is tettem 2 szeletet)
Elkészítése:
Fasírtot készítünk a hozzávalókból, a sajt és a bacon kivételével mindent összegyúrunk. Golyókat formálunk, mindegyik közepébe teszünk egy darab sajtot, majd áttekerjük baconnel.
Egy muffin sütőformát kicsit kivajazunk (bár ott a bacon, én picit azért átkentem), beletesszük a húst, és kb. 50 perc alatt készre sütjük. Én kicsit túlsütöttem, a bacon picit sötét lett, de az ízén szerencsére nem volt észrevehető.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.