Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott hús recept

Rakott hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet csont nélküli karaj (de bármilyen hússal lehet készíteni)
    • 2 darab zsemle beáztatva
    • 1 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek tejföl
    • 2 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, apróra vágva
    • liszt
    • 1 kisebb sárgarépa kockára vágva és megpárolva
    • 10 dkg gomba párolva
    • 1 cs petrezselyem összevágva
    • 1 kisebb hagyma megpárolva

    Tetejére:

    • 375 g tejföl
    • 1 ek liszt
    • 10 dkg reszelt sajt
    • 1 ek olaj

    Elkészítése:

    A húst sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk és forró olajon kissé átpirítjuk. Olajozott tepsibe egymás mellé fektetjük a húsokat.

    A többi hozzávalót összekeverjük, majd a húsra simítjuk egyenletesen. A tejfölbe belekeverjük az olajat és a lisztet, majd az étel tetejére simítjuk.

    Fóliával lefedve puhára pároljuk, majd megszórjuk a sajttal és szép pirosra sütjük

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá