Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldbab lerakva recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg zöldbab
    • 2 dl tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 5 dkg vaj
    • csipet reszelt szerecsendió

    Elkészítés:
    A zöldbabot sós vízben megfőzzük, leszűrjük, vajjal kikent tűzálló tálra fektetjük, és leöntjük a tejföl meg a tojássárgája keverékével, amelyet sóval meg szerecsendióval ízesítettünk. Tetejére szórjuk a vajdarabkákat, és a sütőben megsütjük. Ugyanígy készül a konzervbabból, ilyenkor a zöldbabot szintén leszűrve tesszük a kivajazott tálra, és a továbbiakban ugyanúgy járunk el, mint a friss zöldbabbal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá