Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bajor felsál recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg felsál
    • 2 nagy zeller
    • 2 nagy vöröshagyma
    • 60 dkg burgonya
    • 2 dl csontié vagy 2 dl vízben feloldott 1 húsleveskocka
    • 1 evőkanál olaj
    • őrölt bors
    • 1 csokor petrezselyemzöld

    Elkészítés:
    Az olajjal egy tűzálló tál alját kikenjük. Egy sor karikákra vágott hagymát ráterítünk, erre a kockákra vágott felsál fele kerül, majd az egyik karikákra vágott zellerrel befedjük. A petrezselyem felével meghintjük, majd a karikákra vágott nyers burgonya felét ráfektetjük. Ezt megismételjük, burgonyát rakunk a tetejére, megsózzuk, megborsozzuk, és a csontlével leöntve, a sütőben megsütjük. Rövid lével, ecetes savanyúsággal kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá