Vadászpecsenye recept
Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertésborda
- 1 szál sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg gomba
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 evőkanál olaj
- só
- citromlé
Elkészítés:
A kivert hússzeleteket a szalonnával megtűzdeljük, és az olajban a karikákra vágott sárgarépával meg hagymával megpirítjuk. Kevés vizet öntünk alá, és jó puhára pároljuk, végül a felszeletelt gombát belevetjük. Lefedve még öt percig pároljuk, majd a liszttel elhabart tejföllel besűrítjük. Enyhén megcitromozzuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Spagettival körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

