Hagymatokány recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 evőkanál liszt
- késhegynyi pirospaprika
- só
- ecet
- 1 dl tejföl
Elkészítés:
A szeletekre vágott, becakkozott szalonnát ropogósra sütjük, kiveszszük, és meleg helyen tartjuk. A zsírjában kevés vízzel megpároljuk a cikkekre vágott hagymát. Megsózzuk, majd zsírjára sütve meghintjük a liszttel, a pirospaprikával, és egy kevés vízzel felengedjük. Néhány csepp ecettel ízesítjük, és megtejfölözve, rizzsel körítve tálaljuk. A rizsre tehetjük a kisült szalonnát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.