Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombapaprikás recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gomba
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 evőkanál pirospaprika
    • 1 kiskanál paradicsompüré
    • nyáron 1 paradicsom és 1 zöldpaprika
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 dl tejföl

    Elkészítés:
    Az összevágott hagymát az olajban, fedő alatt megpirítjuk, a pirospaprikával meghintjük, a paradicsompürét (vagy a friss paradicsomot, paprikát) beletesszük, és egy kevés vízzel félóráig főzzük, hogy szép sima mártást kapjunk. Ekkor rakjuk bele a megtisztított, cikkekre vágott gombát, megsózzuk, és puhára pároljuk, majd a levébe egy evőkanál liszttel simára kevert egy deci tejfölt öntünk, és ezzel még 1-2 percig forraljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá