Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pergelt káposzta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg savanyú káposzta
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4 db  kolbász szelet
    • 2 vékony szelet húsos szalonna
    • kevés olaj
    • ízlés szerint tejföl

    Elkészítése:

    Az edénybe öntött kevés olajon átsütjük a  két oldalt beirdalt kolbászt, és a kakastaréjra előkészített szalonnát. Időnként öntünk alá kevés vizet, hogy kicsit puhuljon és kisüljön a zsírja. Ezután kivesszük az edényből, félretesszük. Ebben a zsiradékban összesütjük a felszeletelt hagymát és a leöblített savanyú káposztát, mindaddig amíg vissza nem sül zsírjára, kevergetjük. Utána visszatesszük a kolbászt és a szalonnát,még ezzel is sütjük pár percig . Tálalásnál tehetünk a tetejére kevés tejfölt, akár puha kenyérrel, vagy köretként krumplis prószával is fogyaszthatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá