Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós gombás hús egriesen recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5kg zöldborsó
    • 0,5kg gomba (bármilyen, ízlés szerint)
    • 0,5kg pulyka comb (de lehet bármi, amiben nincs csont)
    • 20dkg reszelhető sajt
    • 4dl főzőtejszín
    • 30dkg növényi margarin
    • ízlés szerint só

    Elkészítése:
    A kockára vágott húst a margarinban megpároljuk, a megpucolt apróra vágott gombát is, és a borsót is pároljuk. Ha kész egy jénai edény aljára beletesszük a kész húst, rá a gombát, a borsót, reszelt sajtot a tetejére, és a végén a főzőtejszínnel meglocsoljuk. Ha lefedtük, meleg sütőben kb. 30percig pároljuk, tetőt levéve pirosra sütjük. Krumplipürével tálaljuk.
    Jó étvágyat hozzá!

    Sztori: Ez nálunk általában ünnepi eledel, nagyon laktató és kiadós.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá