Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hajdúkáposzta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg hordós káposzta
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 20 dkg főzőkolbász
    • 20 dkg főtt füstölt tarja
    • őrölt bors
    • 1 kiskanál pirospaprika

    Elkészítés:
    A szalonnát kis kockákra vágva kiolvasztjuk, beletesszük a kifacsart hordós káposztát, a paprikával meghintjük, és belerakjuk a kockákra vágott füstölt húst meg a karikákra vágott kolbászt. Az ételt lefedjük, és puhára pároljuk. Végül a fedőt levéve, megborsozzuk, és alaposan megpirítjuk. Közben kevergetni kell, nehogy a nagy lángon odakapjon!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá