Hajdúkáposzta

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 40 dkg hordós káposzta
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg főzőkolbász
  • 20 dkg főtt füstölt tarja
  • őrölt bors
  • 1 kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
A szalonnát kis kockákra vágva kiolvasztjuk, beletesszük a kifacsart hordós káposztát, a paprikával meghintjük, és belerakjuk a kockákra vágott füstölt húst meg a karikákra vágott kolbászt. Az ételt lefedjük, és puhára pároljuk. Végül a fedőt levéve, megborsozzuk, és alaposan megpirítjuk. Közben kevergetni kell, nehogy a nagy lángon odakapjon!