Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás galuska recept

Medvehagymás galuska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg liszt
    • kb 1 dl víz
    • 1 cs medvehagyma
    • 10 dkg szalonna
    • sajt
    • kevés olaj

    Elkészítése:

    A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a lisztet, sót, majd annyi vizet, hogy nokedli tésztát kapjunk. A medvehagymát megmossuk, majd apróra vágjuk és hozzákeverjük a tésztához. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük és kevés olajjal összekeverjük. A szalonnát apró kockára vágjuk és száraz serpenyőben ropogósra pirítjuk.

    A leszűrt galuskát ropogós szalonnával és reszelt sajttal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá