Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal recept

Lepcsánka fokhagymás mártogatóssal
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg krumpli
    • 1 vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 tk só
    • 1 tk őrölt bors
    • 5 dkg liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Mártogatós:

    • 1 kis pohár tejföl
    • 2 gerezd fokhagyma

    Elkészítése:

    A krumplit és a fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát megpucoljuk, apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a krumplihoz és a fokhagymához, majd belekeverjük a sót, a borsot, a lisztet és a tojást.

    Jól összekeverjük, majd egy kanál segítségével forró olajba adagoljuk, mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

    A mártogatóshoz a tejfölbe belereszeljük a fokhagymát, ízlés szerint sózzuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá