Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lecsós, húsos makaróni recept

Lecsós, húsos makaróni
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 ek olaj
    • 50 dkg hús (csirke, vagy sertés)
    • 4 db paprika és 4db paradicsom
    • só,őrölt pirospaprika
    • 1 csomag makaróni, esetleg más tészta

    Elkészítése:
    Az apróra vágott hagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Amikor kifehéredett, jöhet az összevágott paprika, paradicsom, fűszerezzük és fedő alatt puhára főzzük. Amikor kész, összekeverjük a kifőtt tésztával. Forrón, de hidegen -tésztasalátának- is nagyon finom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá