Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lecsós csirkepaprikás recept

Lecsós csirkepaprikás
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 egész csirke
    • 2 fej hagyma
    • 5 gerezd fokhagyma
    • 1 üveg lecsó
    • kevés só
    • kevés őrölt bors
    • kevés köménymag
    • 1 kanál őrölt pirospaprika

    Elkészítése:

    A csirkét szétbontjuk. A húst leöblítjük. A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát szétnyomjuk, majd mindkettőt, kevés olajon megdinszteljük.

    Kevés köménymagot is teszünk hozzá, amit kicsit pirítunk.  Hozzáadjuk az üveg lecsót, az őrölt paprikát, majd a máj kivételével a húsokat is.

    Fedő alatt puhára főzzük, majd a legvégén, a májat is hozzátesszük.

    A lecsó önmagában is ízesít, de őrölt borsot mindenképpen, kevés sót, kóstolás után adhatunk hozzá.

    Kifőtt tésztával, tejföllel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá