Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Könnyű zöldséges egytál recept

Könnyű zöldséges egytál
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg brokkoli
    • 10 dkg karfiol
    • 10 dkg kelbimbó
    • 10 dkg cukorborsó
    • 10 dkg kukorica(konzerv)
    • 10 dkg gomba
    • Kis ételézesítô(vegeta)
    • 3-4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • Só, bors, szerecsendió,
    • 8-10 db koktélparadicsom
    • 10 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A brokkolit, a karfiolt, a kelbimbót és a borsót forrásban lévő vegetás vízben előfőzzük. Közben tűzálló edénybe tesszük a kockákra vágott gombát és a kukoricát.

    A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a sárgáját, majd fűszerezzük. Miután leöntöttük a vizet a zöldségekről, beleöntjük őket a tűzálló tálba és elkeverjük a gombával és a kukoricával. Ráöntjük a tojáshabot, majd összekeverjük.

    A tetejére rászórjuk a paradicsomot, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb fél óráig sütjük.

    Tipp:

    Könnyű vacsorának, vagy akár köretként is fogyasztható.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá