Kolbászpörkölt színes pennével recept

Hozzávalók:
- 25 dkg kolbász
- 3 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 kávéskanál fűszerpaprika
- só, őrölt kömény
- 20 dkg színes penne tészta
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
Az olajat felforrósítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát, majd rászórjuk a paprikát és alaposan elkeverjük. Ekkor adjuk hozzá a kolbászt és annyi vizet, ami ellepi, majd fűszerezzük.
Fedő alatt kb 20 percig pároljuk.
Közben a tésztát a szokásos módon kifőzzük, majd leszűrjük.
A kész pörköltet a megfőtt tésztával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »