Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbászos-krumplis batyuk recept

Kolbászos-krumplis batyuk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg krumpli
    • 2 fej vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma
    • 8 szelet szalonna
    • 30 dkg kolbász
    • 30 dkg szalámi
    • só,bors,vegeta
    • 2 dl tejföl,15 dkg trapista sajt

    Elkészítése: Krumplit meghámozzuk,felszeleteljük,öntönk rá kevés olajat és teszünk rá vegetát,sót.bors,zúzott fokhagymát. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát és lesózzuk.  Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit. Ezután tépünk két nagyobb alufóliát kereszt alakba egymásra helyezzük.Fólia közepére teszünk 2 szelet szalonnát. A szalonnára csepegtetünk pár csepp olajat, teszünk egy sor krumplit, kolbászt, szalámit hagymát, ízlés szerint fűszerezzük.  Összefogjuk a fólia mindegyik oldalát tepsibe tesszük és 220 fokon 40 percig sütjük. Miután megsült egy tányérra tesszük,fóliát tányér széleire húzzuk,majd tejfölt és reszelt sajtot teszünk a tetejére.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá