Kolbászos-krumplis batyuk recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg krumpli
- 2 fej vöröshagyma,3 gerezd fokhagyma
- 8 szelet szalonna
- 30 dkg kolbász
- 30 dkg szalámi
- só,bors,vegeta
- 2 dl tejföl,15 dkg trapista sajt
Elkészítése: Krumplit meghámozzuk,felszeleteljük,öntönk rá kevés olajat és teszünk rá vegetát,sót.bors,zúzott fokhagymát. Felszeleteljük a megpucolt vöröshagymát és lesózzuk. Karikára vágjuk a kolbászt és a szalámit. Ezután tépünk két nagyobb alufóliát kereszt alakba egymásra helyezzük.Fólia közepére teszünk 2 szelet szalonnát. A szalonnára csepegtetünk pár csepp olajat, teszünk egy sor krumplit, kolbászt, szalámit hagymát, ízlés szerint fűszerezzük. Összefogjuk a fólia mindegyik oldalát tepsibe tesszük és 220 fokon 40 percig sütjük. Miután megsült egy tányérra tesszük,fóliát tányér széleire húzzuk,majd tejfölt és reszelt sajtot teszünk a tetejére.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.