Kelkáposztás spagetti recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 80 dkg kelkáposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- 1 evőkanál cukor
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 15 dkg füstölt szalonna
- 20 dkg spagetti tészta
Elkészítése:
Az olajon karamellizálom a cukrot, majd ráteszem a darabolt kelkáposztát és a szeletelt hagymát. Kevergetve pirítom a káposztát a hagymával, amíg aranybarna nem lesz. Ekkor sózom és borsozom ízlés szerint.
A spagettit forró, sós vízben főzöm meg. Nem kell leöblíteni. Amikor lecsepeg a tészta, akkor összekeverem a káposztás raguval.
A szalonnát négy részre vágom és kisütöm, majd tálaláskor zsírjával együtt a spagetti tetejére teszem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »









