Káposztás tészta recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 1 kg édes káposzta
 - 1 ek olaj
 - 1 ek cukor
 - só, őrölt bors ízlés szerint
 - 2 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg liszt
 
Elkészítése:
A káposztát felvágjuk, besózzuk és 1 órát állni hagyjuk.
A tojásokat egy tálba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk a lisztet, majd jól összegyúrjuk. 10 perc pihentetés után vékonyra kinyújtjuk, kb 30 percig hagyjuk szikkadni, majd kockákra vágjuk.
A kész tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és leöblítjük.
Az olajon a cukrot megkaramellizáljuk, majd rátesszük a káposztát és jól lepirítjuk, majd hozzákeverjük a tésztát és összeforgatjuk az egészet. Ízlés szerint borsozzuk.
Természetesen kész tésztával is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
											
											








