Káposztás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg édes káposzta
- 1 ek olaj
- 1 ek cukor
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
Elkészítése:
A káposztát felvágjuk, besózzuk és 1 órát állni hagyjuk.
A tojásokat egy tálba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk a lisztet, majd jól összegyúrjuk. 10 perc pihentetés után vékonyra kinyújtjuk, kb 30 percig hagyjuk szikkadni, majd kockákra vágjuk.
A kész tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és leöblítjük.
Az olajon a cukrot megkaramellizáljuk, majd rátesszük a káposztát és jól lepirítjuk, majd hozzákeverjük a tésztát és összeforgatjuk az egészet. Ízlés szerint borsozzuk.
Természetesen kész tésztával is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »