Káposztás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg édes káposzta
- 1 ek olaj
- 1 ek cukor
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
Elkészítése:
A káposztát felvágjuk, besózzuk és 1 órát állni hagyjuk.
A tojásokat egy tálba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk a lisztet, majd jól összegyúrjuk. 10 perc pihentetés után vékonyra kinyújtjuk, kb 30 percig hagyjuk szikkadni, majd kockákra vágjuk.
A kész tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és leöblítjük.
Az olajon a cukrot megkaramellizáljuk, majd rátesszük a káposztát és jól lepirítjuk, majd hozzákeverjük a tésztát és összeforgatjuk az egészet. Ízlés szerint borsozzuk.
Természetesen kész tésztával is elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »