Káposztás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg édes káposzta
- 1 ek olaj
- 1 ek cukor
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
Elkészítése:
A káposztát felvágjuk, besózzuk és 1 órát állni hagyjuk.
A tojásokat egy tálba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk a lisztet, majd jól összegyúrjuk. 10 perc pihentetés után vékonyra kinyújtjuk, kb 30 percig hagyjuk szikkadni, majd kockákra vágjuk.
A kész tésztát sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és leöblítjük.
Az olajon a cukrot megkaramellizáljuk, majd rátesszük a káposztát és jól lepirítjuk, majd hozzákeverjük a tésztát és összeforgatjuk az egészet. Ízlés szerint borsozzuk.
Természetesen kész tésztával is elkészíthető.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »