Káposztás ragu recept

Hozzávalók:
- 1 kis kelkáposzta
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- csipetnyi őrölt kömény
- pirospaprika, só bors
- 20 dkg lecsókolbász
- 1 kis doboz tejföl
- 1 ek zsír, vagy olaj
Elkészítése:
A kelkáposztát csíkokra szeljük, kevés sós,köménymagos vízben megfőzzük.A hagymát kis kockára vágjuk, zsíron/olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá és felengedjük 1 dl vízzel.Belenyomjuk a fokhagymát,sózzuk, borsozzuk,a karikázott kolbászt is hozzáadva 10 percig főzzük. Hozzátesszük a káposztát és a tejfölt és még egyszer felfőzzük. Galuskával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »