Káposztás ragu recept
Hozzávalók:
- 1 kis kelkáposzta
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- csipetnyi őrölt kömény
- pirospaprika, só bors
- 20 dkg lecsókolbász
- 1 kis doboz tejföl
- 1 ek zsír, vagy olaj
Elkészítése:
A kelkáposztát csíkokra szeljük, kevés sós,köménymagos vízben megfőzzük.A hagymát kis kockára vágjuk, zsíron/olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá és felengedjük 1 dl vízzel.Belenyomjuk a fokhagymát,sózzuk, borsozzuk,a karikázott kolbászt is hozzáadva 10 percig főzzük. Hozzátesszük a káposztát és a tejfölt és még egyszer felfőzzük. Galuskával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

